Всі категорії новин
Власником першого пакету квитків «Разом з командою» на ЄвроБаскет 2015 став вболівальник з Хорватії

Власником першого пакету квитків «Разом з командою» на ЄвроБаскет 2015 став вболівальник з Хорватії

Стало відоме ім’я переможця фотоконкурсу, що проходив на українському промо-стенді на арені Стожице під час чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року. Переможцем став 20-річний студент факультету кінезіології та палкий баскетбольний вболівальник Бенджамін Маркуляк з Хорватії.

Як повідомив директор турніру Маркіян Лубківський, за 5 днів роботи українського промо-стенду його відвідали понад 10 тисяч баскетбольних вболівальників з різних країн Європи, було зроблено більш ніж 600 фото.

За умовами конкурсу необхідно було зробити фото на фоні символіки турніру, викласти фото у соціальних мережах та зібрати найбільшу кількість лайків, щоб отримати головний приз – подорож до України на матчі улюбленої команди у 2015 році.

Цього тижня було підбито підсумки конкурсу та оголошено ім’я переможця. Слід зауважити, що через нечесне голосування троє лідерів були дискваліфіковані, а переможцем став вболівальник фото якого набрало 137 лайків.

555871_576109519114886_659712362_n

Як розповів щасливий переможець Бенджамін Маркуляк, про участь у конкурсі він дізнався на арені, коли прийшов підтримати збірну Хорватії у півфіналі ЄвроБаскету 2013: «Я вирішив спробувати, потім розказав своїм друзям про конкурс та пояснив їм, як голосувати за мене, і вони проголосували! Але я не очікував перемоги. Коли побачив, скільки голосів мали деякі з конкурентів, я втратив будь-яку надію... А коли дізнався, що саме я став переможцем, то мало не впав зі стільця!», - розказав Б.Маркуляк. - «Я ніколи не був в Україні, але один з моїх найкращих друзів розказував, що це прекрасна країна, тому я дуже щасливий, що зможу її відвідати! Звичайно, я запрошу своїх друзів і родину приєднатися до цієї подорожі на ЄвроБаскет 2015».

photo 2

Як розказав директор турніру Маркіян Лубківський, оргкомітет також планує провести промоційну кампанію ЄвроБаскету 2015 під час Кубка Світу ФІБА, який відбудеться з 30 серпня до 14 вересня у Іспанії. «Ми хочемо, щоб якнайбільше європейських вболівальників приїхали в Україну, відчули українську гостинність, побачили красу наших міст та насолодилися баскетбольними матчами найвищого класу. ЄвроБаскет 2015 стане відбірковим турніром на Олімпійські ігри 2016, тому боротьба за вихід у фінал буде ще жорсткішою, а матчі ще більш видовищними. Впевнений, що це буде незабутній турнір!», - підкреслив М. Лубківський.
Новини по темі
Favbet