Всі категорії новин
ФІБА Європа анонсувала жеребкування кваліфікації ЄвроБаскету 2015

ФІБА Європа анонсувала жеребкування кваліфікації ЄвроБаскету 2015

ФІБА Європа оголосила, що жеребкування другого кваліфікаційного раунду ЄвроБаскету 2015 відбудеться в Барселоні 3 лютого о 14:00 за київським часом. Жеребкування кваліфікації ЄвроБаскету 2015 передуватиме головній події цього дня - жеребкуванню чемпіонату світу 2014 року, яке заплановано на 19:00 за київським часом.
На ЄвроБаскет 2015, що відбудеться в Україні, є 16 путівок, за які боротимуться 29 збірних. Ця кількість може зменшитися, якщо одна або декілька європейських команд отримають wild card (володарів wild card буде названо в день відкриття сесії Центрального правління ФІБА в Барселоні 1 лютого).
Вісім команд вже забезпечили собі місце на ЄвроБаскеті 2015: Франція, Литва, Іспанія, Хорватія, Словенія, Україна та Сербія, які є учасниками чемпіонату світу 2014 року, а також Естонія, яка кваліфікувалася через перший кваліфікаційний раунд у 2013 році.

Команди зареєстровані на участь у відбірковому турнірі на ЄвроБаскет 2015:
Австрія, Німеччина*, Нідерланди, Білорусь, Великобританія, Польща*, Бельгія, Греція*, Португалія, Боснія і Герцеговина*, Угорщина, Румунія, Болгарія, Ісландія, Росія*, Чехія, Ізраїль*, Словаччина, Данія, Італія*, Швеція, Македонія, Латвія, Швейцарія, Фінляндія*, Люксембург, Туреччина*,
Грузія, Чорногорія.

*Ці країни подали заявки на wild card на чемпіонат світу 2014 року.
Новини по темі
Favbet