Всі категорії новин
Конкурс на розробку офіційного талісмана EuroBasket2015

Конкурс на розробку офіційного талісмана EuroBasket2015

Місцевий організаційний комітет «ЄвроБаскет 2015» оголошує відкритий конкурс на розробку офіційного талісмана чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.


Як повідомив директор турніру Маркіян Лубківський, завданням конкурсу є розробити офіційний талісман EuroBasket 2015, котрий стане справжнім символом турніру. «Талісман – невід’ємна складова будь-якої великої спортивної події. Він має передавати не лише дух турніру та країни-господарки, а й надихати, нести радісні емоції. Саме тому ми прагнемо залучити широке коло фахівців до його створення», - сказав М.Лубківський.

За словами директора турніру, талісман буде активно задіяний у подіях чемпіонату, передтурнірних заходах, соціальних проектах, тому має позитивно сприйматися дітьми та дорослими, уособлювати цінності чемпіонату: пристрасть, командний дух, випробування та повагу.EB2015 Mascot Design CompetitionРоботи приймаються від креативних агенцій та незалежних авторів до 14 лютого 2014 року. Пропозиція має включати ескіз талісмана, його опис (історію створення) та ім’я. За розробку талісмана Чемпіонату встановлено грошову винагороду – 15 тисяч гривень.

М.Лубківський також повідомив, що офіційна презентація талісмана відбудеться навесні 2014 року.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитись на сторінці ЄвроБаскету 2015 у Facebook https://www.facebook.com/EuroBasketOfficial або надіславши запит на mascot@eurobasket2015.org.
Новини по темі
Favbet