Всі категорії новин
Місцевий оргкомітет «ЄвроБаскет 2015» підписав договори про співпрацю щодо проведення турніру зі Львовом та Дніпропетровськом

Місцевий оргкомітет «ЄвроБаскет 2015» підписав договори про співпрацю щодо проведення турніру зі Львовом та Дніпропетровськом

Директор турніру Маркіян Лубківський повідомив про підписання Договорів про співпрацю щодо підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу між місцевим оргкомітетом та міськими радами Львова та Дніпропетровська, зазначивши, що на черзі підписання з іншими приймаючими містами.

«Підписано Угоди про співпрацю з Дніпропетровською та Львівською міськими радами, триває процес узгодження деяких положень договорів з Одеською, Донецькою та Харківською міськими радами», - повідомив М. Лубківський.


 «Документ визначає формат підготовки турніру у місті-господарі. Це, у свою чергу, передбачає розробку цілої низки концепцій, які визначатимуть формат функціонування транспортної системи міста, підготовку готельної інфраструктури для розміщення вболівальників і цільових груп ФІБА Європа, забезпечення безпеки під час турніру та промоцію ЄвроБаскету 2015», - пояснив директор турніру.


М. Лубківський висловив стурбованість зволіканням з підписанням документу чиновниками міста Києва: «Станом на сьогодні МОК «ЄвроБаскет 2015» не отримав жодних конструктивних коментарів від Київської міської ради на запропонований проект договору».

Як повідомлялося раніше, договори про співпрацю були розроблені МОК «ЄвроБаскет 2015» та після обговорення під час семінару для приймаючих міст, що відбувся 15 листопада 2013 року в Києві, надіслані на підписання до Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Харківської міських рад та Київської міської державної адміністрації.

Додатково:

 Основою для співпраці з містами-господарями є Угода про проведення турніру між Федерацією баскетболу України (ФБУ) та ФІБА Європа, а також Досьє заявки, до складу якого увійшли письмові гарантії приймаючих міст про усіляку підтримку проведення ЄвроБаскету 2015 в Україні. Місцевий організаційний комітет «ЄвроБаскет 2015» є офіційно уповноваженою ФІБА Європа та ФБУ структурою для забезпечення операційної частини підготовки та проведення турніру ЄвроБаскет 2015 в Україні.
Новини по темі
Favbet