Всі категорії новин
Збірна України (U-18, дівчата): дублінська історія не завершена

Збірна України (U-18, дівчата): дублінська історія не завершена

На чемпіонаті Європи (Дивізіон В) юнацька збірна України U-18 не змогла пробитися до чвертьфіналу. Втім, на цьому її дублінська історія не завершується.

У заключному матчі групової стадії чемпіонату Європи (дивізіон В) дівоча збірна України U-18 зазнала доволі відчутної поразки від господарок турніру збірної Ірландії 57:77. Матч не мав для підопічних Сергія Петренка турнірного значення. Ще за тур до завершення боротьби у групі D Україна втратила чвертьфінальні шанси, посівши четверте місце слідом за командами, яким поступилася - збірним Ірландії та Великої Британії (кваліфікувалися до чвертьфіналу) і Словаччини.

Втім, на цьому дублінська історія команди не завершується. Вже 11 серпня о 22:30 за київським часом у заключному матчі ігрового дня українки зустрінуться з командою Нідерландів і таким чином розпочнуть боротьбу у групі команд, що виборюватимуть 9 – 16 місця. Дівчата з Нідерландів фінішували третіми у Групі С, пропустивши вперед переможниць групи румунок і збірну Ізраїлю. У разі виграшу у збірної Нідерландів українки 11 серпеня знов таки у заключному матчі ігрового дня зустрінуться з переможцем пари Австрія – Фінляндія. Поразка від нідерландок відправить «жовто-синіх» дівчат боротися за 13-16 місця знов таки з невдахою матчу Австрія – Фінляндія.

Сергій Петренко, головний тренер збірної України:

- Переконаний, мотивація буде присутньою у кожній грі. І я з колегами по тренерському штабу шукаємо і знаходимо якісь мотиваційні речі для кожного наступного матчу. Звісно, далі ми також мотивуватимемо дівчат тільки на перемогу. Це потрібно і їм, і нам, тренерам. Відтак, залишається одне – перемагати.

Чемпіонат Європи (Дивізіон В)

Жінки, U-18

м. Дублін, Ірландія

за 9-16 місця

11 серпня

22:30, Нідерланди - Україна

Favbet