Всі категорії новин
У Броварах відкрито новий баскетбольний майданчик

У Броварах відкрито новий баскетбольний майданчик

У Броварах, на День міста у парку Перемоги було урочисто відкрито новий баскетбольний майданчик. Оскільки у Броварах збільшилась кількість дітей, охочих до гри в баскетбол та зросла чисельність баскетбольних груп ДЮСШ, для спортивних тренувань потрібні стали нові території. Тож, на місті колишнього занедбаного та непрацюючого майданчика для картингу побудували сучасний баскетбольний майданчик, на якому планується проводити змагання не лише місцевого, а й всеукраїнського рівня. Будівництво спортивного майданчику відбувалося за спонсорські кошти броварських підприємців-пересічних містян при підтримці мерії міста.. Було встановлено сучасне синтетичне покриття, баскетбольні щити з кільцями,огорожа.Але й на цьому не збираються зупинятися. Будуть обладнані роздягальні,місця для гравців та вболівальників та встановлено штучне освітлення.

20150919_140824_resized

На відкриття прибули спортивна громадськість, учні місцевих ДЮСШ та високоповажні гості, серед яких: міський голова Ігор Сапожко, ,ветерани баскетболу. Церемонія розпочалася із виступу вихованок відділення художньої гімнастики ДЮСШ управління освіти і науки під керівництвом Людмили Матейшиної. Юні грації продемонстрували перед присутніми композицію із баскетбольними м’ячами. Свято відкрили ведучі- тренери з баскетболу ДЮСШ Кузнєцов Олексій та Роберт Кукулян.які надали вступне слово міському голові Ігору Сапожку, який привітав юних спортсменів з святом нашого міста та відкриттям цієї чудової споруди. Перший кидок мера відбувся разом з 10-річною вихованкою ДЮСШ Даринкою Барабаш.Учням та тренерам відділенню баскетболу ДЮСШ міський голова подарував нові баскетбольні м’ячі.

20150919_140833_resized

Після чого відбулися змагання з стрітболу та баскетболу. Першими вийшли спробувати власні сили майстри вуличного баскетболу. Відбувся невеликий турнір серед дітей  2002 – 2004 років  народження,де 2 місце зайняли нестримні дівчата команди Ледіс Легіон. Потім пройшов товариський матч між збірними кадетів та ветеранів нашого міста.Молодікадети вирвали перемогу. І на завершення – матч за Перехідний кубок мера, присвячений Дню Броварів. У вирішальному двобої зійшлися броварські «Капрали» та бориспільські «Дракони». Господарям, з цілого ряду об’єктивних та суб’єктивних причин, не вдалося зібрати оптимальний склад, але, не зважаючи на це боротьба під кошиками була дуже гострою та запеклою. Щастя цього разу в овер-таймі. посміхнулося гостям, які виграли у «капралів» 62:55 і стали володарями Кубку. Ось так, "по-святковому», відбулося відкриття нового баскетбольного майданчика у Броварах.

 
Новини по темі
15 фактів, які необхідно знати про навчання і ліцензування баскетбольних тренерів в Україні
15 фактів, які необхідно знати про навчання і ліцензування баскетбольних тренерів в Україні
Федерація баскетболу України оголошує про початок реєстрації для отримання тренерських ліцензій
Розвиток українського баскетболу залежить від роботи місцевих федерацій
Розвиток українського баскетболу залежить від роботи місцевих федерацій
Федерація баскетболу України стимулюватиме діяльність обласних і міських федерацій і продовжить надавати усебічну підтримку
Звіт президента ФБУ за два роки
Звіт президента ФБУ за два роки
Відбулася конференція Федерації баскетболу України
Favbet