Всі категорії новин
Відкрито реєстрацію аматорських змагань та гравців

Відкрито реєстрацію аматорських змагань та гравців

   До уваги організаторів аматорських змагань та обласних федерацій! У Вас є можливість зареєструвати свій аматорській турнір, команду та додати/зареєструвати гравця до бази ФБУ. Сезон 2017/2018 стане першим етапом зведення українського баскетболу до єдиної інформаційної бази – «Історії українського баскетболу».

   На останньому засіданні президії ФБУ було ухвалено процедуру реєстрації аматорських змагань. Задля того, аби аматорські змагання мали статус офіційних, їх організатори мають проводити реєстрацію своїх змагань у ФБУ. Водночас такі турніри отримуватимуть кваліфіковане суддівство ліцензованими арбітрами ФБУ, повне статистичне ведення змагань (онлайн статистика, турнірні таблиці, лідери), створення на сайті ФБУ сторінки змагань та акаунтів усіх гравців чемпіонату.

   Для реєстрації аматорського турніру організатору потрібно перейти у відповідний розділ на сайті ФБУ – реєстрація чемпіонату/турніру та заповнити анкету. Після цього департамент ФБУ з організації і проведення змагань зареєструє ці змагання. Наступним кроком буде реєстрація команд, анкету команди в електронному вигляді може заповнити організатор турніру або представник команди. Вже після цього можна зареєструвати гравців, також заповнивши анкету на сайті ФБУ. Реєструвати гравців можуть як самі баскетболісти, так і представники команди. Вартість сезонної реєстрації гравця – 100 грн. 50% від суми внесків, ФБУ, протягом 30 днів після зарахування, перераховує на рахунок обласної федерації баскетболу, в якій зареєстроване змагання. Сплатити можливо як індивідуально, так і за команду цілом. В платіжному дорученні треба вказати: Аматорська ліга, місто, команда (якщо платіж за гравців команди) або команда плюс прізвище гравця (якщо за одного чи декілька гравців). 

   Увага! Для реєстрації гравця важливо, аби у базі вже була зареєстрована команда та чемпіонат.

   Крім того, керівники обласної чи місцевої федерації баскетболу надають до ФБУ:

  1. План роботи місцевої федерації, де є вказаний чемпіонат.
  2. Регламент (Положення) чемпіонату/турніру.
  3. Копії заявок та дозаявок команд-учасниць.
  1. Календар.

 

У разі виникнення питань можете звертатися до ФБУ

Контактні данні:

registry.fbu@gmail.com

 067 2323876

 063 6702247

Favbet