Всі категорії новин
Максим Міхельсон: Кобець зробив крок на шляху до НБА

Максим Міхельсон: Кобець зробив крок на шляху до НБА

Завершилася участь форварда Черкаських Мавп Олександра Кобця в Літній лізі НБА. Українець провів цей час у складі Чикаго Булз. За океаном йому допомагав тренер «домашньої» команди Максим Міхельсон.

Про досвід набутий в США гравцем своєї команди український фахівець розповів в коментарі в соцмережі: 

Закінчилася Літня ліга для Олександра Кобця. Шкода, що він майже не виходив на майданчик. Чесно кажучи, для мене це стало неприємним сюрпризом. Та ще недавно з нас сміялися, коли ми лише починали думати, що Кобець одягне форму НБА. А зараз ми розчаровані, що він не мав достатньо ігрового часу на майданчику Літньої ліги НБА у формі Чикаго! На секунду, команда, за яку грав сам Джордан!
Розчаровані ми справедливо, оскільки Сашко дійсно вражав на тренуваннях і не лише на мій погляд був як мінімум не слабшим тих, хто мав достатньо ігрового часу.  Та це НБА. Тут свої правила, інтереси та погляди. І немає сенсу критикувати, оскільки вони перші в світі за розвитком баскетболу. А ми вдячні всім за надану можливість: команді Чикаго Булз, агенту Майклу Лельчицькому і, звичайно, Михайлу Бродському за чергову надану можливість для нашого хлопця. 
Віримо, що це був маленький крок Олександра на великому шляху. Беремо отриманий досвід та йдемо далі до нашої мрії потрапити в НБА.

Нагадаємо, ще один вихованець Черкаських Мавп Святослав Михайлюк уже в статусі гравця Лейкерс допоміг потужною грою вийти команді в фінал Літньої ліги.   

Новини по темі
Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф
Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф
Український захисник провів потужну гру у півфінальному матчі конференції Atlantic 10
Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA
Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA
Український захисник увійшов у першу символічну команду конференції Atlantic 10
Favbet