Всі категорії новин
Дежавю у Палаці спорту: Україна через два роки спробує знову перемогти чемпіонок Європи

Дежавю у Палаці спорту: Україна через два роки спробує знову перемогти чемпіонок Європи

У суботу, 10 лютого, жіноча національна збірна у київському Палаці спорту гратиме проти діючих чемпіонок Європи команди Іспанії. Підопічні Горана Бошковича проведуть свій третій матч у кваліфікації ЄвроБаскету-2019. 

Цікаво, що практично рівно два роки тому наша команда була в аналогічному становищі. Тоді жіноча збірна, яка виступала під керівництвом Володимира Холопова, після двох перемог в стартових матчах відбору також грала вдома і також проти чемпіонів Європи. 20 лютого 2016 року жіноча команда в Києві билася з командою Сербії, здобувши в тому матчі надскладну і дуже важливу перемогу.

Дві українські баскетболістки, які брали участь у тому пам’ятному матчі проти Сербії, зіграють за збірну України і у майбутньому поєдинку проти Іспанії. Зокерма це Аліна Ягупова, яка набрала 31 очко у грі із сербками, а також Ганна Ольховик, яка отримала у тому поєдинку 8 хвилин ігрового часу.

Кваліфікація ЄвроБаскету-2017. Груповий раунд. Третій тур

Україна - Сербія 78:75 (9:14, 22:25, 25:16, 22:20)

Україна: Ягупова 31 + 6 передач + 6 перехоплень + 2 блок-шота + 4 підбирання - 7 втрат, Дорогобузова 13 + 7 підбирань, Малашенко 6 + 3 підбирання, Дубровіна 4 + 8 передач + 3 перехоплення - 4 втрати, Бережинська 4 - старт, Зарицька 12 + 5 підбирань + 3 передачі, Хоменчук 8, Спітковська 0, Ольховик 0.

Повне відео матчу:

Топ-моменти матчу:

Тож збірна України вже започаткувала хорошу традицію перемагати чемпіонок Європи і тепер спробує продовжити її у суботньому поєдинку з Іспанією. Це буде дуже непросте завдання для наших дівчат і допомгти їм здобути перемогу ви можете підтримавши їх на трибунах Палацу спорту.

Квитки ви все ще можете придбати за цим посиланням.

Favbet