Всі категорії новин
Денис Журавльов: з Черкаськими Мавпами буде складна серія

Денис Журавльов: з Черкаськими Мавпами буде складна серія

Головний тренер Дніпра Денис Журавльов відчуває, що «золота серія» з Черкаськими Мавпами швидко не закінчиться. Про це свідчить і статистика зустрічей між цими командами у чемпіонаті – 2:2 по перемогах. Тепер прийшов час таки визначити найкращого.
 
- По-перше, на цій стадії чемпіонату легко не буває ніколи. Це вже підуть ігри за титул. Кожний з нас прагне його здобути. На такому етапі ніколи не буває просто. Навіть якщо припустити, що деякі команди випадково дістаються фінальних ігор, все одно вони ніколи не здаються. У будь-яких змаганнях. Це титул і усі віддаватимуть боротьбі за нього усе, що мають. З Черкасами буде складна серія, складні ігри нас очікують – вони дуже міцні фізично, «довгий» склад, нам важко буде з ними битися. Але думаю, мої хлопці докладуть усіх зусиль, бо ж титул на кону. Тут економити сили вже нема коли і нема сенсу.
 
- Після завершення півфінальної серії з Хіміком Ви зазначили, що южненці вказали Дніпру, над чим ще треба працювати. На які недоліки він вам вказав?
- Нехай це залишиться нашою невеличкою таємницею. Так, нам вказали, ми побачили, але розголошувати це не вважаю за доцільне. Є моменти, над якими ще треба попрацювати, які треба покращувати. У грі з Хіміком проблеми ми побачили і постаралися за цей короткий час їх усунути. Серія з Хіміком була дещо інша. Так само фізично виснажлива. Але у плані боротьби – на невеликих швидкостях з важкими гравцями. У грі з Черкасами буде присутня і швидкість, і потужні гравці. Нам потрібно буде рухатися ще більше і стримувати кремезних гравців суперника. 
 
 
- Два перших матчі чемпіонської серії проводите вдома, наскільки це полегшує вам завдання?
- Важко назвати це перевагою, просто ми починаємо вдома серію, матимемо підтримку трибун, а у цьому я не сумніваюся, бо квитків вже давно нема у продажу, глядацький попит підвищений, що свідчить про наявність класичного ажіотажу навколо цих матчів. Вболівальники прийдуть нас підтримувати – це безумовно. І за це їм велике дякую! Ось в цьому і є наша перевага. Ми починаємо вдома і матимемо шанс скористатися цим чинником, щоб отримати впевненість у цій серії, яка швидко не закінчиться. 
 
 
- Ваша команда менше відпочивала, ніж Черкаські Мавпи, бо півфінальну серію з Хіміком ви завершили пізніше. Це може вплинути на перебіг подій?
- На мою думку така кількість часу – 2-3 дні особливої ролі не відіграють. Фізично відновлюються хлопці швидко, але відновитися у такий стислий термін часу після травм дуже важко. І у нас, і в Черкас часу на відновлення було достатньо. За виключенням того, що у нас усе навантаження прийшлося на вісім гравців. Відтак маємо і мікротравми. Відновлення триває довго і не за 5-6 днів. 
Favbet