Всі категорії новин
Білоцерківська: Бошкович - приємна людина і хороший тренер

Білоцерківська: Бошкович - приємна людина і хороший тренер

Захисник збірної України Аріна Білоцерківська під час відкритого тренування національної команди прокоментувала XSPORT підготовку до перших матчів кваліфікації ЄвроБаскету-2019 та запросила уболювальників на домашню гру проти Болгарії.

«У нас короткий термін для підготовки до матчів, новий тренер, омолоджений склад. За цей час ми постараємося обіграти нові ігрові схеми. Бошкович - приємна людина і хороший тренер. Ми з ним знайомі не були взагалі, але працюємо злагоджено - все добре.

Який стиль він хоче надати команді поки що не зовсім зрозуміло, але якісь елементи він намагається донести. Ми їх розуміємо і намагаємося обіграти. Але зробити це складно, тому що ми лише провели кілька тренувань. Думаю, краще будемо розуміти його вимоги вже під час гри.

Кадрові втрати команди? Так, нам не вистачає цих основних гравців (Удоденко, Малашенко і Мазніченко не допоможуть збірній через травми), адже ми зіграні і відчуваємо одна одну. Зараз склад омолоджений і, може бути, що десь досвіду буде не вистачати. Будемо працювати і старатися.

Чесно кажучи, Нідерланди взагалі ніколи не бачила і ніколи проти цієї команди не грала - ні по молодіжних збірних, ні з дорослою. Зараз буде скаутинг - будемо готуватися.

Думаю, слабких команд серед наших суперниць взагалі немає. Кожна буде боротися і у кожної є шанс вийти. Того року була також у відборі була одна сильна команда (Сербія), зараз це Іспанія. Інші дві приблизно рівні. Але якщо порівнювати суперниць по відбору, то, може бути, в минулому кваліфікації команди в нашій групі були усе ж таки сильніші.

Заміна Большаокова на Бошковича? Ми працювали якийсь час з одним тренером, потім з'явився інший. Всі почали заново налаштовуватися на роботу і знайомитися. Зараз знову заміна і, звичайно, це складно. Треба, щоб пройшов час, щоб ми звикли один до одного.

Дуже хочеться зіграти вдома проти Болгарії. Все таки це наш Палац спорту і приємно, коли люди приходять і підтримують нас. Федерація намагається організувати все так, щоб нам було комфортно вдома. Тож запрошуємо усіх уболівальників на матч, дуже раді будемо вас бачити».

Favbet