Всі категорії новин
Битва чемпіонів: анонс матчу Ліги чемпіонів "Орадя" – "Хімік"

Битва чемпіонів: анонс матчу Ліги чемпіонів "Орадя" – "Хімік"

Ліга чемпіонів. Груповий раунд. Пятий тур

Орадя, Румунія. Arena Antonio Alexe

"Орадя" – "Хімік"

Початок матчу – 16 листопада, 19:30

Трансляція – телеканал "Тоніс"

Вже завтра, 16-го листопада, южненський "Хімік" проведе свій п'ятий поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів. Команда Віталія Степановського на виїзді зіграє проти румунського клубу "Орадя".

Після 4 турів групового раунду чемпіон України ділить останнє 8 місце в групі якраз зі своїм наступним суперником, маючи в активі лише одну перемогу.

"Орадя", який є діючим чемпіоном Румунії, в основний раунд Ліги чемпіонів пробився через кваліфікацію. У групі румунська команда, головним тренером якої є Крістіан Ачим, як і "Хімік", виграла лише один матч, обігравши вдома "Автодор":

"Орадя" - "Пінар Каршіяка" 56:69

"Маккабі" Рішон ле-Ціон - "Орадя" 69:56

"Орадя" - "Автодор" 96:85

"Ле-Ман" - "Орадя" 72:61.

Останні матчі "Ораді" в чемпіонаті Румунії:

"Олімпік Байя Маре" - "Орадя" 97:40

"Стяуа" - "Орадя" 90:86

"Орадя" - "Крайова" 73:58

"Орадя" - "Тімішоара" 84:82

Лідери "Ораді":

Мартін Зено - 13,8 очка, 6,4 підборання і 3,2 ассиста

Шон Барнет - 13,5 очка, 6,5 підбирання;

Мухамед Пасаліч - 10,4 очка і 2,4 підбирання;

Бранко Мірковіч - 8,4 очка і 4,1 передачі.

Напередодні виїзного поєдинку своїми думками про важливий матч поділився головний тренер "Хіміка" Віталій Степановський, оцінивши суперника в інтерв'ю клубній прес-службі:

- У складі "Ораді" грає багато досвідчених виконавців, у вісьмох гравців середній вік тридцять років, по баскетбольним мірками - розквіт спортсмена, поєднання досвіду та молодості.

Вони грають не дуже великий ротацією, але, повторюся, вони досвідчені гравці і можуть бути дуже небезпечними. З деякими я знайомий, бачив їхню гру, в команді суперника є хороші розігруючий, хороший шутер на позиції 2-3 номера. Вони довели, що можуть грати з усіма, приклад тому гра з "Ле Маном", коли румуни вели протягом трьох чвертей, і тільки в останній чверті вони поступилися, програвши 23:10 підсумковий відрізок.

Команда дуже серйозна, ми постараємося максимально відновитися до цього матчу - як фізично, так і морально, наскільки нам дозволить це зробити наш графік, будемо готуватися, будемо боротися.

Давайте підтримаємо нашу команду у важливому поєдинку - трансляція на телеканалі "Тоніс" 16  листопада о 19:30.

Favbet