Всі категорії новин
УКРГАЗБАНК став Преміум-спонсором Федерації баскетболу України

УКРГАЗБАНК став Преміум-спонсором Федерації баскетболу України

УКРГАЗБАНК став Преміум-спонсором Федерації баскетболу України, офіційним партнером Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги та Титульним спонсором Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги.

Загалом, протягом цього сезону державний банк підтримує відразу 14 українських збірних, які представлятимуть Україну на міжнародній арені.

Підписання угоди відбулося у Палаці спорту України під час урочистостей з нагоди вшанування бронзових призерів чемпіонатів Світу і Європи з баскетболу 3х3.

У заході брали участь Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко, Міністр молоді й спорту України Ігор Жданов, Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський, перший віце-президент Національного Олімпійського комітету – Володимир Бринзак, заслужені тренери, спортсмени та інші запрошені гості. 

Після підписання угоди, Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко побажав спортсменам успіхів й перемог та наголосив, що Банк сприятиме розвитку українського баскетболу та виступу українських збірних у міжнародних турнірах на високому рівні. 

"Для нас підписання угоди про партнерство і спонсорство з Федерацією баскетболу України – честь і велика відповідальність. Розвиток і популяризація спорту в Україні є важливим соціальним напрямом УКРГАЗБАНКУ. Один з найпопулярніших видів спорту в Україні – баскетбол. Ми вболіваємо за наших спортсменів та знаємо про їхні перемоги. І наше спонсорство не обмежується логотипами на футболках і банерами на спортивних майданчиках. Впевнений, ми здивуємо спортсменів і вболівальників новими приємними сюрпризами. Бажаю успіхів і тріумфу нашим збірним з баскетболу на міжнародній арені. Ми в свою чергу будемо сприяти розвитку баскетболу та проведенню чемпіонатів на високому рівні", - наголосив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ.

У свою чергу, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський висловив впевненість, що співпраця з УКРГАЗБАНКОМ буде успішною, примножить спортивні успіхи у професійному баскетболі й дасть можливість прогресувати Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. 
"Баскетбольна родина – це не лише гравці, тренери, функціонери. У це поняття в першу чергу потрібно включити наших партнерів. Сьогодні відбулася важлива подія у розвитку нашого виду спорту – один із найпотужніших українських банків, приєднався до нашої баскетбольної родини, підставив своє плече. Ми дуже вдячні УКРГАЗБАНКУ за важливу підтримку у розвитку баскетболу, підростаючого покоління та здорової української нації", - зазначив  президент ФБУ.


 

Favbet