Всі категорії новин
Чи врятує секс жіночий баскетбол?

Чи врятує секс жіночий баскетбол?

Баскетбольна громадськість Америки не на жарт захопилася темою, яку підняв Гілберт Арінас щодо перспектив розвитку жіночої НБА.

Фактично він поставив уболівальників перед вибором:
- або WNBA оновиться, акцентуючи увагу на привабливі сексуальні жіночі тіла в баскетболі, і тоді є перспектива, що баскетбол будуть дивитися;
- або залишити все як є, і на баскетбольних майданчиках правити бал будуть жінки, які стають схожими на чоловіків.

Арінас був і залишається непохитним у своєму баченні жіночого баскетболу і стверджує, що коли в 1996 році придумали WNBA хотіли бачити його саме таким, яким баскетбол представлений на відео.

Крім рядових любителів виплеснути свою ненависть в інтернеті, на сторінці у Арінаса виявилося чимало тих, хто підтримує його погляди щодо створення іміджу привабливого баскетболу і вони повідомляють про це тисячами лайків в соціальних мережах.



На завершення міркування на цю тему наведу коментар однієї з моделей, що знялася в цьому обурливо-привабливому відео, до слова, колись грала в баскетбол у складі команди свого коледжу - Мелоді Рей. Вона так висловилася на захист красивого баскетболу: "Якщо сексуальна форма допомагає популяризувати гру, я в будь-якому випадку повністю за. Подивіться на наше відео, наприклад. Єдина причина по якій воно стало вірусним - те як ми вдягнені".

Favbet