Всі категорії новин
Українець Печеров розповів про пошуки нового клубу

Українець Печеров розповів про пошуки нового клубу

Після "предсезонки" у складі "Денвера" український баскетболіст Олексій Печеров шукає собі команду в Європі.
 
Про пошуки клубу, про своє ставлення до українського баскетболу і появу нової команди в Харкові Печеров розповів під час веб-конференції на XSport.
 
Про підготовку
 
"Зараз я в Києві тренуюся індивідуально. Після пошкодження працюю в тренажерному залі. Думаю, ще тиждень і почну повноцінно тренуватися. Мені лікарі в "Денвері" дали програму відновлення".
 
Про український баскетбол
 
"Зараз відчуваю, що можу грати на більш високому рівні і поки що не хотілося б повертатися в Україну. Мені подобається в Україні, але зараз не думаю, що буду виступати в нашому чемпіонаті. Сподіваюся, найближчим часом вийде підписати контракт за кордоном і грати на більш високому рівні.
 
Навряд чи зараз в Україні є команди, які могли б задовольнити мої вимоги. Не хочу говорити, що я якийсь супер-гравець, але в мене є бажання грати в сильній лізі. На даний момент я відчуваю, що перебуваю в хорошій формі і в мене все вийде.
 
З одного боку, добре, що у нас два чемпіонати - чим більше команд, тим краще, йде популяризація баскетболу... Тим не менш, хотілося б мати один чемпіонат, який був би більш цікавий, видовищний, а конкуренція була б вищою. Сподіваюся, в процесі все вирішиться, вдасться знайти точки дотику і об'єднати чемпіонати".
 
Про пошуки нового клубу
 
"Ведуться переговори з різними командами. У мене було дві пропозиції - з Франції від команди Євроліги, а також одна пропозиція з Греції. Але я отримав пошкодження і вони не готові були чекати два тижні, поки я відновлюся. 
Зараз вже всі команди почали свої чемпіонати, в розпалі єврокубкові змагання. Потрібно просто знайти зручну ситуацію, щоб команді потрібен був великий гравець і мені було комфортно. Це робота агента, щоб всі були задоволені".
 
Про нову команду в рідному Харкові 
 
"Чудово, що в Харкові з'явилася команда. Мій добрий друг, який зараз є генеральним цього клубу, кликав мене: "Давай, приїжджай до Харкова, зіграєш за рідну команду". Але я пояснив, що зараз у мене трохи інші пріоритети і цілі. Можливо, коли буду трохи старшим, розглядатиму такі варіанти. Ідеально було б зробити в Харкові команду, яка представляла б в місто в єврокубках. Думаю, це можливо здійснити, просто потрібно працювати в цьому напрямку".
 
 
Favbet