Всі категорії новин
Директорат ФБУ відсторонив від суддівства ще одного арбітра

Директорат ФБУ відсторонив від суддівства ще одного арбітра

     Сьогодні (31 січня) на засіданні, на засіданні Директорату Чемпіонату України було розглянуто декілька питань роботи суддівського корпусу поточного чемпіонату. Окрім резонансного матчу між командами Суперліги Парі-Матч "Миколаїв" – "Запоріжжя-ZOG" говорили і про інше.

Зокрема за неявку за призначенням без поважної причини на товариську гру збірної команди України U-16 (кадети) 25.01.2017 р. суддю Доценка Олександра відсторонити від суддівства ігор Чемпіонату та Кубку України на період з 01 по 14 лютого 2017 р. включно.

За допуск до керування командою під час ігор Вищої ліги "Черкаські мавпи-2" головного тренера Ворони О. без перевірки Листа допуску команди та без дозволу Директорату комісари Логвінов Олександр та Гусаковський Валентин оштрафовані  згідно з "Правил проведення 26-го Чемпіонату України з баскетболу", ст. 68.5.4.

За запізнення на ігри 21 та 22.01.2017 р. між жіночими командами Суперліги в м. Києві члени бригади секретарів Прожогін О., Прожогіна В., Сташук В., Рощина О. Школьник В. попереджені, що у випадку повторного порушення на протязі сезону порушники будуть оштрафовані згідно ст. 70.1. 

Favbet