Всі категорії новин
Ольга Мазніченко не зіграє на чемпіонаті Світу 3х3

Ольга Мазніченко не зіграє на чемпіонаті Світу 3х3

 

   Один із лідерів збірної України 3х3 - Ольга Мазніченко, на жаль, не допоможе нашій команді на чемпіонаті Світу, який у жовтні пройде у Китаї. Головною перепоною є позиція клубу у якому наразі виступає Мазніченко. Французький MBC Montbrison не готовий відпустити гравця на чемпіонат Світу у розпал підготовки до сезону. Про це повідомила сама Ольга.

    На нещодавньому чемпіонаті Європи Мазніченко допомогла збірній України здобути шосте місце, яке підняло українок у рейтингу. Наразі наші дівчата посідають 8-ме місце у світовому рейтинзі!

 "На чемпіонаті світу в Китаї я не зіграю, на жаль, клуб в якому я граю, не відпускає мене! Багато гравців з інших збірних 3×3 пишуть і цікавляться приїдемо ми чемпіонат нашим складом, сподіваюся решта дівчат нашої збірної зможуть виступити за команду у Китаї, попри сезон у клубах", - зауважила Мазніченко. (повне інтерв’ю з Ольгою читайте незабаром на нашому сайті).

Нагадаємо, що чемпіонат світу у Китаї відбудеться 11-15 жовтня.

Наша команда на груповій стадії зіграє проти Нової Зеландії, Нідерландів, Індонезії та Польщі. До чвертьфіналу виходять по дві кращі команди з групи.

 

Favbet
voda ua