Всі категорії новин
Гравець збірної України покинув російський клуб

Гравець збірної України покинув російський клуб

Український центровий В’ячеслав Кравцов завершив виступи за московський ЦСКА. Російський клуб не став продовжувати угоду з нашим баскетболістом. Про це "армійці" повідомили на офіційному сайті клубу.

"Вдячні Славі за той час, що він провів з нами. Було добре повернути його в європейський баскетбол, надати йому своєрідний поштовх. Він допоміг нам, ми, сподіваюся, допомогли йому. Він підписав контракт, який ми продовжували щомісяця, оскільки очікували повернення в склад Джоела Фріленда, а зараз Славі необхідно перейти в команду, де у нього буде гарантоване місце в складі. Ми тепло попрощалися і пообіцяли один одному залишатися на зв'язку", - прокоментував рішення тренер ЦСКА Димитріс Ітудіс.

"Перш за все, хочу подякувати клубу за те, що запросили, прийняли мене в армійську сім'ю. Спасибі всім хлопцям, товаришам по команді, персоналу, тренерському штабу. Окремо скажу про вболівальників, які завжди були поруч, вдома і на виїзді, в хороші і важкі часи. Особливе спасибі дівчаткам, які спеціально для мене ліпили вареники! Від душі бажаю команді успіху в цьому сезоні. Нехай у 2016 Кубок чемпіонів Євроліги приїде в ЦСКА! Зараз я разом з агентом розглядаю варіанти працевлаштування. Хочу продовжити кар'єру в європейському баскетболі і заявити про себе на високому рівні.

І, головне, хочу побажати швидкого одужання Андрію Ватутіну! Упевнений, президент скоро повернеться у відмінній формі і проявить властиві йому якості справжнього лідера", - сказав на прощання Кравцов.

Favbet