Всі категорії новин
"Укргазбанк" - преміум-спонсор ФБУ

"Укргазбанк" - преміум-спонсор ФБУ

   Новим преміум-спонсором федерації баскетболу став "Укргазбанк". Один із найбільших українських банків став партнером у розвитку баскетболу України. Так у сезоні 2017-2018 "Укргазбанк" буде преміум-спонсором федерації баскетболу України, офіційним партнером чемпіонату України – Суперліга та титульним спонсором Всеукраїнської юнацьої баскетбольної ліги України.

Святослав Михайлюк з уболівальниками, після перемоги над Францією

  Молодіжна збірна України уже провела два товариський матч у формі з логотипом нового партнера. Вона виявилася фартовою для наших хлопців. Так збірна України U20 на своєму майданчику переграла діючих чемпіонів Європи – збірну Франції U19 – 75:61.

   Відрадно, що поряд із професійним спортом "Укргазбанк" підтримає дитячий баскетбол. Український банк стане титульним спонсором ВЮБЛ і дасть чемпіонату України серед юнаків можливість прогресувати. У ФБУ не безпідставно покладають великі сподівання на те, що протягом співпраці з партнером результати українських юнацьких збірних примножаться. Нагадаємо, що цього літа відразу шість кадетських, юнацьких та молодіжних збірних візьмуть участь у чемпіонаті Європи. Участь наших команд у вирішальних стартах пройде під патронатом "Укргазбанку".

Загалом, протягом цього сезону національний банк підтримає відразу 13 українських збірних, які представлятимуть нашу державу на  міжнародній арені! Серед них і національна чоловіча збірна України, яка на початку осені візьме участь у чемпіонаті Єропи.

Інфо:    Укргазбанк — український комерційний банк, заснований у 1993 році, на 94,9% належить державі. За розмірами активів та часткою на роздрібному ринку входить в десятку найбільших банків України.

Favbet