Всі категорії новин
27 жовтня 2016 року відбулося засідання Президії ФБУ

27 жовтня 2016 року відбулося засідання Президії ФБУ

27 жовтня 2016 року відбулося засідання Президії ФБУ

На голосування було винесено наступні питання :

1. Про порушення клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння спортивного звання "Заслужений майстер спорту України" Зарицькій Ганні Сергіївні.

2. Про порушення клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння спортивного звання "Майстер спорту України міжнародного класу" - Спітковській Євгенії, Завідній Дар’ї, Горобець Вікторії.

3. Про порушення клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння звання "Заслужений тренер України з баскетболу" головному тренеру жіночої збірної команди України з баскетболу 3х3 Процюку Юрію Михайловичу та головному тренеру національної жіночої збірної команди України з баскетболу Холопову Володимиру Михайловичу.

4. Про порушення клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо нагородження грошовими винагородами за успішний виступ спортсменів та тренерів, що здійснювали підготовку до чемпіонату світу.

5. Членам президії пропонується висловити свою думку стосовно внесення змін до "Положення про статус баскетболіста".

6. Членам президії пропонується висловити свою думку стосовно внесення змін до Правил проведення 26-го Чемпіонату України з баскетболу. (чоловіки та жінки)

Вирішили:

Порушити клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння спортивного звання "Заслужений майстер спорту України" Зарицькій Ганні Сергіївні.
Порушити клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння спортивного звання "Майстер спорту України міжнародного класу" - Спітковській Євгенії, Завідній Дар’ї, Горобець Вікторії.
Порушити клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо присвоєння звання "Заслужений тренер України з баскетболу" головному тренеру жіночої збірної команди України з баскетболу 3х3 Процюку Юрію Михайловичу та головному тренеру національної жіночої збірної команди України з баскетболу Холопову Володимиру Михайловичу.
Порушити клопотання перед Мінмолодьспорту України щодо нагородження грошовими винагородами за успішний виступ спортсменів та тренерів, що здійснювали підготовку до чемпіонату світу.

Також було прийнято рішення про внесення змін до "Положення про статус баскетболіста", а саме внести зміни до ст. 3.11. "Положення про статус баскетболіста", додати:
п. 3.11.5. Гравцям 1991-1996 рр.н. дозволений у рамках свого клубу перехід нагору/униз/нагору в будь-який час протягом сезону без обмежень по 28 лютого 2017 р. включно, але в технічній заявці на кожну гру нижчого дивізіону повинно бути не більше двох  гравців цього віку, які мають ще посвідчення гравця вищого дивізіону. Після 28 лютого Клуб повинен письмово повідомити Директорат про дивізіон чемпіонату, в якому цей гравець продовжить участь у змаганнях поточного сезону.
Та внести зміни до ст. 26.1.6.2. (крапка 3) "Правил проведення 26-го Чемпіонату України з баскетболу", додати:
Але, якщо температура повітря в ігровому залі нижче 16 градусів за Цельсієм, гравці можуть бути одягнені в суцільні бандажі-фіксатори (панчохи).

Favbet