Всі категорії новин
Журавльов – Міхельсон: в передчутті боротьби за титул

Журавльов – Міхельсон: в передчутті боротьби за титул

24 квітня розпочнеться фінальна серія до трьох перемог у Суперлізі Парі-Матч. Виборюватимуть титул чемпіона України Дніпро (господар у перших двох матчах серії) і Черкаські Мавпи. До вашої уваги думки головних тренерів команд-суперниць перед початком золотої серії.
 
Денис Журавльов головний тренер БК Дніпро:
 
- З Черкасами буде складна серія, складні ігри нас очікують – вони дуже міцні фізично, «довгий» склад, нам важко буде з ними битися. Але думаю, мої хлопці докладуть усіх зусиль, бо ж титул на кону. Тут економити сили вже нема коли і нема сенсу. У грі з Хіміком проблеми ми побачили і постаралися за цей короткий час їх усунути. Серія з Хіміком була дещо інша. Так само фізично виснажлива. Але у плані боротьби – на невеликих швидкостях з важкими гравцями. У грі з Черкасами буде присутня і швидкість, і потужні гравці. Нам потрібно буде рухатися ще більше і стримувати кремезних гравців суперника. 
 
 
Максим Міхельсон головний тренер БК Черкаські Мавпи:
 
- Не можу зараз передбачити, наскільки розтягнеться серія, але однозначно, вона складатиметься мінімум з трьох матчів. На мою думку зустрінуться дві команди, які приблизно схожі за стилем гри. Тож баскетбол має бути цікавим. І усіх глядачів у Дніпрі та Черкасах я запрошую на ці матчі. Думаю, що золота серія стане прикрасою усього чемпіонату. Однозначно, Дніпро є фаворитом у цій серії. Те, що ми розпочинаємо у них, для Дніпра є певним бонусом за те, що вони виграли регулярний чемпіонат. Але подивимося – є перевага домашнього майданчика, але її ще треба реалізувати.
Favbet