Всі категорії новин
Жіноча Суперліга: анонс матчів 11 квітня

Жіноча Суперліга: анонс матчів 11 квітня

11 квітня у жіночій Суперлізі буде зіграно два поєдинки. Київ-Баскет у столиці прийме ІнтерХім-СДЮСШОР, а Львів вдома зіграє з Рівне-ОШВСМ.

З огляду на боротьбу за зону плей-оф ці матчі видаються доволі цікавими. Зокрема Львів і ІнтерХім-СДЮСШОР є прямими конкурентами за шосте місце, яке дозволяє продовжити боротьбу за медалі. Враховуючи силу суперника ІнтерХіма йому у цій боротьбі буде важче. Київ-Баскет, якщо це не Динамо, розправляється навесні з усіма суперниками без видимих проблем. Лише Вінницькі Блискавки створили певні незручності підопічним Володимира Холопова одразу ж після програного фіналу Кубка України (програли першого березня тільки з різницею у п’ять очок 71:76). Але сьогодні чемпіон психологічно налаштований добре. У цьому сезоні він двічі обігрував ІнтерХім в Одесі (81:58 у грудні, 91:55 у березні). А тут ще й гратиме на своєму майданчику. 

Львів після перемоги у попередньому матчі саме над ІнтерХімом підійде до до матчу з Рівне-ОШВСМ у піднесеному настрої. До цього Рівне тричі був сильнішим - вдома у листопаді 72:57 і березні 71:56, у гостях у грудні 60:56. То ж у Львова є можливість нарешті виправити цю неприємну для себе статистику. 

Жіноча Суперліга

11 квітня

м. Київ

18:00, Київ-Баскет – ІнтерХім-СДЮСШОР

м. Львів

18:15, СБК Львів – Рівне-ОШВСМ

 

Favbet