Всі категорії новин
Україна – Іспанія: остерігайтесь шахраїв з квитками

Україна – Іспанія: остерігайтесь шахраїв з квитками

Матч кваліфікації чемпіонату світу-2019 Україна – Іспанія 14 вересня очікувано викликав величезний ажіотаж. З кожної годиною квитків залишається все менше. Уже продано всі квитки на деякі сектори Палацу спорту.

Натомість все більше оголошень від приватних осіб про продаж квитків на матч Україна – Іспанія можна знайти на спеціалізованих сайтах та в соцмережах.

Нагадаємо, купуючи такі квитки, ви повністю чините на власний ризик. Федерація баскетболу України не несе жодної відповідальності за наслідки для вас купівлі таких квитків.

Наголошуємо, гарантовано дійсні квитки на матч Україна – Іспанія ви можете придбати лише в офіційних місцях продажу. А саме, сайти esport.in.ua та kontramarka.ua і відповідні каси, каси Палацу спорту або виграти в офіційних акціях у наших партнерів.

Не зволікайте до останнього. Адже абсолютно усі VIP-квитки та квитки першої категорії вже викуплені. Також закінчилися квитки соціальної категорії, які ФБУ оцінювала у діапазоні 80-150 грн. Загалом уже продано понад 80% квитків на матч 14 вересня у київському Палаці спорту. Водночас перепустки на матч ще можна місцями придбати у п’ять секторів ­– 1, 3, 4, 5 та 6. Вартість квитків у ці сектори коливається від 290 до 350 грн.

Також наголошуємо, що спеціальних запрошень на цей матч не передбачено і немає сенсу звертатися за ними до ФБУ. Якщо ви хочете гарантовано отримати місце на історичному матчі, радимо про це попіклуватися прямо зараз. Не факт, що вільні місця залишаться до дня гри, а, за правилами FIBA, організатор не може впустити у ігровий зал уболівальника без наявного місця для нього.

Favbet