Всі категорії новин
Розпочато процедуру реорганізації ФБУ

Розпочато процедуру реорганізації ФБУ

20 вересня 2017 року Конференція ФБУ прийняла рішення про приведення діяльності ФБУ у відповідність до вимог Закону України «Про громадські об’єднання» з проведенням реорганізації шляхом перетворення.

Зокрема, беручи до уваги роз’яснення Міністерства юстиції України щодо деяких питань у сфері державної реєстрації громадських об’єднань та висновок науково-правової експертизи Київського регіонального центру Національної академії правових наук України з питань зміни організаційно-правової форми Конференція ФБУ вирішила змінити організаційно-правову форму ФБУ з «громадська організація» на «громадська спілка» з проведенням реорганізації шляхом перетворення Всеукраїнської громадської організації «Федерація баскетболу України» на Громадську спілку «Федерація баскетболу України».

Призначено комісію з реорганізації у складі:

Голова Комісії: Драбіковський Володимир Валентинович

Члени Комісії: Бойко Р. Ю., Соляник Л. М., Вадіс А. М., Пруднікова О. В.

З моменту прийняття цього рішення до Комісії переходять усі повноваження щодо управління справами ФБУ. Голова комісії, її члени представляють її у відносинах з третіми особами та виступають у суді від імені ФБУ, яка припиняється.

Встановлено строк для подачі вимог кредиторів – 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо перетворення громадської організації.

Порядок заявлення кредиторами своїх вимог – шляхом письмового повідомлення на адресу ФБУ (Україна, 01001, м. Київ, пл. Спортивна, буд. 1, оф. 315).

 

Favbet