Всі категорії новин
Російський власник італійського Канту безкоштовно віддає акції клубу

Російський власник італійського Канту безкоштовно віддає акції клубу

Головний акціонер італійського Канту Дмітрій Герасіменко заявив про готовність віддати безкоштовно власну частку активів клубу. Наразі йому належить 65% акцій Канту.

Раніше Арбітражний суд Волгоградської області визнав банкротом металургійний комбінат Красний Октябрь, що належить Герасіменку. 

«Я зобов’язаний інформувати вас, що мою компанію Красний Октябрь Волгоград було захоплено. Я можу назвати це експропріацією з боку деяких державних службовців Волгоградської області та податкової адміністрації шляхом штучного банкротства. Поки я не можу виконувати зобов’язання перед компанією Pallacanestro Cantu. Та я вірю, що проблему швидко буде вирішено. Закатаю рукава та буду робити все можливе для цього. Звертаюся до усіх, хто любить Канту, продовжуйте робити все для клубу. Особисто я готовий безкоштовно відмовитися від своєї частки в клубі», - передає слова російського підприємця eurohoops.net.

За інформацією італійських ЗМІ за тиждень має прояснитися ситуація з майбутнім клубу. Наразі потрібно щомісяця 200 тисяч євро до кінця сезону, аби продовжувати виступи в чемпіонаті Італії. 

Нагадаємо, в складі Канту частину сезону-2015/16 виступав екс-капітан збірної України Кирило Фесенко. 

 

Favbet