Всі категорії новин
Red Foxes відзначають День народження та повертаються у Суперлігу Парі-Матч!

Red Foxes відзначають День народження та повертаються у Суперлігу Парі-Матч!

Найпопулярнішій чирлідинговій команді України - Red Foxes - виповнюється 17 років. Привітати дівчат та побачити їх запальні танці ви зможете уже сьогодні (6-го жовтня, о 14:00) у київському Палаці Спорту, коли наші красуні танцюватимуть у матчі “Київ-Баскету” та “Черкаських Мавп”.

 Свій черговий день народження «Руді лисички» святкують у якості одного з провідних колективів підтримки не тільки нашої країни, а й Європи.  Почавши свій шлях на початку 2000-х з виступів в перервах матчів чемпіонату України з баскетболу, Red Foxes через час набули широкої популярності за кордоном і тепер на їхньому рахунку - вже три Олімпіади!

Засновницею і протягом усіх цих років беззмінною керівницею Red Foxes є Олена Рожкова, яка спеціально для сайту ФБУ згадала, як з'явилася ідея створити групу.

«Я свого часу сама виступала в студентській групі підтримки, але з часом зрозуміла, що те, що ми робимо - трохи не те, що хотілося б бачити людям. Тому прийшла ідея об'єднати стилі художньої гімнастики і сучасної хореографії. В результаті у нас вийшло створити свій власний стиль, який ефектно виглядає на усіх баскетбольних майданчиках світу », - каже Олена Рожкова.

За 17 років Red Foxes виступали на різних турнірах і матчах з футболу, хокею, волейболу, гандболу, пляжного футболу, на змаганнях з боксу, самбо, боїв без правил та навіть веслування на байдарках і вейкбордингу.

«Сьогодні Red Foxes - це цілий світ спорту і краси, сьогодні у нас зміна поколінь і якісне оновлення всіх процесів усередині системи. Наш основний склад повертається в український баскетбол з прицілом на Олімпіаду в Токіо », - розповіла Олена.

Читайте: Центральний матч в Києві, Дніпро прийматиме Політехнік: анонс матчів Суперліги Парі-Матч 6 жовтня

Зовсім недавно за підтримки запальних танцівниць з Red Foxes збірна України з баскетболу в прекрасному стилі розбила в столичному Палаці спорту одну з кращих команд світу - збірну Іспанії. А значить - дівчата не тільки радують уболівальників своєю красою і пластикою, але і приносять удачу нашим спортсменам. З цього сезону Red Foxes працюватимуть на матчах відродженого “Київ-Баскету”.  

«Лисички», з Днем народження! Так тримати!

Favbet