Всі категорії новин
Прометей вдруге програв вдома у Лізі чемпіонів

Прометей вдруге програв вдома у Лізі чемпіонів

Чемпіон України Прометей програв матч другого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Команда Ронена Гінзбурга у столичному Палаці Спорту не зуміла зламати опір потужного німецького Людвігсбурга.

Команди з різним здобутком підійшли до свого поєдинку. Прометей стартував у турнірі з прикрої домашньої поразки від іспанського Тенеріфе (70:73), а німці, в свою чергу, впевнено виграли домашній матч у італійського Динамо Сассарі (94:81).

Той поєдинок Людвігсбург виграв завдяки високому агресивному пресингу і цю ж тактику німецька команда запропонувала Прометею, який не справився з цим – в результаті багато втрат, проблеми з початком атак. В захисті, здавалось, Прометей грав непогано, щільно, але гості в першу чергу за рахунок триочкових пішли у відрив.

Часом у першій половині Людвігсбург виходив вперед на 8 очок, Прометей скорочував до мінімума, але знову відпускав суперника. Під кінець другої половини перевага Людвігсбурга сягнула невтішних 11 очок, але триочковий Стефенса дозволив Прометею піти на велику перерву з -8.

Після перерви малюнок гри не змінився. Людвігбург надійно грав в захисті, не даючи легко почуватись господарям, натомість в атаці у німецького клубу більшість атак проходило, що дозволяло  німецькій команді нарощувати свою перевагу, яка сягнула 19 очок перед останньою перервою і "перевалила" за 20 очок в останній чверті.  

З рештою Прометей набрав всього 64 очки и програв 64:86. Друга поразка поспіль вдома в Ліги чемпіонів, ще і з розгромним рахунком погіршила становище команди Ронена Гінзбурга у турнірі, але враховуючи, що з групи виходять три з чотирьох команд, вся боротьба ще попереду, але тепер потрібно буде вигравати матчі на виїзді.

Наступний матч у Лізі чемпіонів Прометей проведе 27 жовтня на виїзді проти італійського Динамо Сассарі.

Ліга чемпіонів. Груповий раунд, 2-й тур
Київ, Палац спорту
Прометей — Людвігсбург (Німеччина) 64:86 (17:20, 16:21, 18:27, 13:18)

Прометей: Кеннеді 18, Сидоров 7, Еванс 10 + 5, Харрісон 7, Стефенс 11 + 5 – старт; Доу 10 + 6 передач, Білан 4, Петров 3, Липовий, Лукашов, Беліков

Людвігсбург: Халлз 13 + 7 передач, Радебо 14 + 9 підбирань, Бартоло 13 + 7 підбирань, Вольфарт-Боттерманн 8, Дарден 5 – старт; Саймон 18 + 12 підбирань, Патрік 2, Бере 7, Герцог 2, Олкінс 2, Вокер 2, Мінджот 0

Статистика матчу

Favbet