Всі категорії новин
Офіційно: всі молодіжні чемпіонати Європи-2020 скасовано

Офіційно: всі молодіжні чемпіонати Європи-2020 скасовано

Рада ФІБА-Європа прийняла рішення скасувати всі 16 молодіжних чемпіонатів Європи у всіх вікових категоріях, як у хлопців, так і у дівчат. 

Читайте: ФІБА оголосить про перенесення Євробаскетів-2021

Всі господарі турнірів, які мали прийняти Євробаскет в 2020 році, будуть мати першочергове право провести турніри в 2021 році. При цьому жеребкування на чемпіонати Європи-2021 проведуть нове, вже восени, після того, як ФІБА ​​проведе новий процес реєстрації учасників на майбутнє літо.

Всі молодіжні збірні України, за винятком чоловічої команди U-20, яка виступає в Дивізіоні А, нагадаємо, представлені в дивізіонах В.

Поки не було прийнято рішення про перенесення Євробаскетів-2021 серед національних збірних. FIBA продовжує обговорювати це питання і винесе його на засідання виконкому організації в четвер, 9 квітня.

Також на даний момент планується завершити розіграші Кубка Європи ФІБА, жіночої Євроліги і жіночого Кубка Європи в форматах Фіналу восьми або Фіналу чотирьох (для Кубка Європи) у вересні або жовтні. Фінальну стадію кожного з турнірів буде зіграно в одному місті.

Favbet