Всі категорії новин
Нагороди ФБУ для переможців ВЮБЛ у Харкові вручили Бояркін та Чумаков

Нагороди ФБУ для переможців ВЮБЛ у Харкові вручили Бояркін та Чумаков

Відповідно до рішення Виконкому ФБУ усі дитячі баскетбольні змагання, через пандемію COVID-19, були дочасно завершено. Переможцями у своїх вікових категоріях стали команди, які на цей час лідирували у чемпіонатах. Попри передчасний фініш сезону 2019/2020 юнаки не залишилися без нагород. ФБУ відправила усі комплекти нагород призерам Всеукраїнських юнацьких баскетбольних ліг. Відзнаки уже почали отримувати герої юнацьких змагань цього сезону. Одними з перших їх отримали у Харкові.

Церемонію нагородження провели на відкритому баскетбольному майданчику у парку Горького.

Свято розпочали з показового тренування команди чемпіонів України серед юнаків 2008 року народження. Діти із задоволенням продемонстрували свої найкращі навички, які дозволили їм цього сезону стати кращими у своїй віковій категорії серед усіх команд України.

Читайте: Визначено переможців сезону ВЮБЛ серед юнаків

Безпосередньо вручення нагород почали з команди КДЮСШ-2, яка під керівництвом головного тренера Кротько Андрія здобула чемпіонство дивізіону А у віковій категорії юнаків 2005 року народження та молодше.

У віковій категорії юнаків 2006 року народження вітали команду ДЮСШ7-Junior-2006, яка цього сезону виборола бронзові нагороди дивізіону Б. Окрім дітей, привітання отримав увесь тренерський штаб клубу Junior, який працював над підготовкою та участю у змаганнях цієї команди у складі: Олег Манойленко, Наталія Козорєзова та Кирило Абрамцов.

Зі срібними нагородами дивізіону А вітали команду ДЮСШ7-Junior-2007. Готували команду протягом багатьох років Олег Манойленко, Наталія Козорєзова та Кирило Абрамцов.

Перших чемпіонів України в історії дитячого баскетбольного клубу Junior команду ДЮСШ7-Junior-2008 нагороджували гравці суперліги Ігор Чумаков та Ігор Бояркін, які допомагали цього дня організаторам заходу вітати юних баскетболістів. Плідну роботу з командою протягом сезону 2019/2020 провів тренерскьий штаб у складі Олег Манойленко, Наталія Козорєзова та Олег Отришко, які і привели команду до чемпіонства в дивізіоні А у віковій категорії юнаків 2008 року народження.

Також цього дня клубом Junior було започатковано щорічну номінацію найзначущого гравця клубу, який буде визначатися кожного сезону під час підбиття підсумків. Цього року таким гравцем став чемпіон України з ДЮСШ7-Junior-2008, Дмитро Стаднік.

Favbet