Всі категорії новин
Олександр Мішула: майже повернув оптимальні кондиції

Олександр Мішула: майже повернув оптимальні кондиції

Захисник національної збірної України Олександр Мішула разом із комадою готується до контрольного матчу з Чехією. Після вечірнього тренування в Німбурку гравець розповів про відновлення після травми, яку він отримав у фінальній серії Суперліги, і свою готовність до майбутніх поєдинків.

У тебе була серйозна травма. Розкажи, як зараз себе почуваєш?

- Я вже майже повністю відновився, нога ще трохи болить при деяких рухах, але в цілому відчуваю себе добре. Думаю, що я вже повернув свої майже оптимальні кондиції. Так, ще роблю деякі відновлювальні процедури, але в цілому почуваюся нормально.

Є інформація з приводу того, чи гратимуть лідери збірної Чехії Саторанскі та Весели?

- «Ні, не буде їх», - допомогає з відповідю партнеру Ігор Зайцев, який сидить поруч.

- «З чехамми грали на ЄвроБаскеті-2015 року. Поки нам ще нічого не розповідали - будемо готуватись безпосередньо до команди, коли тренер дасть інформацію», - доповнив Мішула.

На початку збору тренер більше приділяв увагу фізиці, зараз вже перейшли до тактики?

- Так, зараз зусередились на тактичній роботі. Ми працювали в першу чергу над захистом проти стандартних атакувальних комбінацій - намагаємось передбачити гру суперника в атаці.

Чи з’являються на тренуванні якісь нові елементи, чи здебільшого пригадуєте те що було на попередніх зборах?

- Поки що нічого нового не було - як і раніше після дороги «розбіглись», потренували комбінації, пригадали старі взаємодії. 

Ви вже багато років у збірній граєте один проти одного з Лукашовим на тренуваннях. Вже досконально знаєте гру один одного чи бувають сюрпризи?

- Я б не сказав, що ми знаємо один одного напам’ять. Ми граємо у різних чемпіонатах, і якщо говорити про Дена, то неозброєним оком видно, що він прогресує. У нас трохи різний стиль гри і я намагаюся виокремлювати сильні сторони гри, і адапутвати їх собі.

Зараз ти граєш на тренуваннях першого номера. Не заважає, що у збірній ти постійно стрибаєш з позиції першого на другого?

- Та мене постійно тасують з першого номера на другого. Я вже давно звик до цього і мені це не заважає.

Чи є у тебе якась домовленність з Дніпром на наступний сезон?

- Тут поки що без коментарів - усе залежить від літа. У нас за контрактом умова «рік + рік», але там вже за домовленістю, як вийде.

Нагадаємо, контрольний матч проти Чехії збірна України проведе в рамках підготовки до поєдинків кваліфікації чемпіонату світу-2019 проти Туреччини та Латвії. 

Відзначимо, що відеотрансляції матчу Україна - Чехія не передбачено - гра проходитиме у закритому режимі. 

Favbet
voda ua