Всі категорії новин
Київ-Баскет проти Дніпра: анонс українського протистояння в Кубку Європи FIBA

Київ-Баскет проти Дніпра: анонс українського протистояння в Кубку Європи FIBA

Кубок Європи FIBA. 1-й тур

Київ, Палац спорту

Київ-Баскет — Дніпро

Початок матчу — 19:00

Трансляція — Oboz TV, FBU.ua

Сьогодні, 23 жовтня, столичний Київ-Баскет прийматиме Дніпро в рамках матчу першого туру групового раунду Кубка Європи FIBA. Це буде перша зустріч команд у новому сезоні — в регулярному чемпіонаті Суперліги Парі-Матч суперники ще не перетинались. 

Дніпро до основної частини євротурніру потрапив через кваліфікацію, у той час як кияни перейшли до Кубку Європи, не пройшовши у груповий раунд Ліги чемпіонів. 

Читайте: Денис Журавльов: було б добре, якби з групи вийшли обидві команди з України

На внутрішній арені команди продемонстрували трохи різний старт: Дніпро дихає у спину Прометею з 4 перемогами у 5 матчах, у той час як кияни виграли лише 2 з 4 матчів “регулярки”. В цій грі вистачатиме цікавих індивідуальних протистоянь, як в передній, так і в задній лініях, інтругючою виглядає і битва тренерських стилів Айнарса Багатскіса та Дениса Журавльова. 

Ось що сказав перед грою латвійський керманич київського клубу: 

"Ми не маємо права на помилку, особливо в домашніх іграх. Але знов, таки, як ми знаємо - Дніпро досвідчена команда, турнірний боєць. Вони знають, як грати.”

Денис Журавльов також налаштовує своїх підопічних на особливий матч:

“Ми ретельно вивчаємо суперника, готуємося. Думаю, гра буде напруженою, бо це інший турнір – не чемпіонат України, Кубок Європи ФІБА. Тут усі хочуть показати себе з найкращого боку. Тому зосередженість, концентрація на гру будуть найвищими.”

Придбати квитки на матч Київ-Баскета та Дніпра ви можете за цим посиланням. У прямому ефірі на ТБ гру транслюватиме телеканал Oboz TV.

Favbet