Всі категорії новин
Кирило Натяжко: у порівнянні із іншими збірними наші шанси значно вищі

Кирило Натяжко: у порівнянні із іншими збірними наші шанси значно вищі

Кирило Натяжко уже близько двох років поза баскетболом, точніше за усіма подіями він стежить цікавиться і уже поступово намагається повернутися до активних тренувань. Травма, операція, тривале лікування і нелегке вілновлення надовго вибили гравця, прте зараз йому лише 27, а за плечима є досвід ЄвроБаскетів і виступів на Чемпіонаті світу, NCAA, віце-чемпіонство в Україні із Азовмашем, а також угорський Шолонк, польський Турув, казахстанська Астана. Словом дуже насичена і цікава кар'єра. Ось що скзав Кирило про збірну України у перед стартому відбору на Чемпіонат світу.

- Зараз багато хто обговорює матчі відбору на Чемпіонат Світу 2019 року, який стартує назабаром. Якими ти бачиш шанси збірної України на цьому турнірі?

- У порівнянні із іншими командами у нас кадрових проблем меньше. Як не крути, є центрові, які приїдуть, є захисники, які приїдуть. Особливих втрат через участь гравців у Євролізі і НБА ми не несемо, а ті ж команди як Туреччина, будуть серйозно ослаблені. У порівнянні із іншими збірними наші шанси значно вищі, ніж були на тому таки Чемпіонаті Європи. Тому, я дивлюсяя оптимістично. Хотів би звичайно, щоб ми зробили крок уперед. Я гадаю, що коли був Фрателло, ми були на правильному шляху, Зараз, я не у команді і не можу сказати, яка там ситуація із середини.

Повністю інтерв'ю можете прочитати тут.

Favbet