Всі категорії новин
Келлі Кейн: мета Будівельника - виграти чемпіонат

Келлі Кейн: мета Будівельника - виграти чемпіонат

Американська центрова Будівельника-НУФВСУ Келлі Кейн в інтерв'ю клубному сайту розповіла про перші дні в Україні та про головні цілі на сезон

- Келлі, як минули перші дні в Києві? Що можеш сказати про людей, про погоду?

- Тут трохи прохолодніше, ніж було вдома. Я все ще звикаю до нового часового поясу. Різниця в 7 годин - досить велика, відчувається перший час. Але за кілька днів усе буде гаразд.

Ми з Крістен Споляр вчора ввечері ходили до ресторану. Я не пам’ятаю його назву, але там були справді смачні страви, нагадали мені польські. Почуваюся в Києві комфортно. Мені подобається їздити в інші країни, знайомитися з різними культурами, куштувати різну їжу і таке інше.

- Ти краще почуваєшся, коли маєш у команді партнерок-американок?

- Так. Утім, я грала в клубах, де була єдиною американкою, і мені все одно було комфортно. Коли поруч є співвітчизники, трохи легше в перший час в сенсі спілкування, адже спочатку буває важко спілкуватися з іноземцями, втім, я досить швидко опановую мови.

- Як ти провела літо?

- Вдома. У США маю крутих тренерів. Тренуюся на вулиці з одним тренером, а потім з вагою та кардіо з іншим.

- Ти знаєш, що цього сезону наш клуб уперше має жіночу команду. Що головний тренер Будівельника-НУФВСУ Інна Кочубей говорила тобі про головні цілі команди цього сезону?

- Виграти чемпіонат. Безумовно, це завжди має бути наша мета.

Favbet
voda ua