Всі категорії новин
Кадетська збірна не змогла дотиснути суперниць у останньому матчі

Кадетська збірна не змогла дотиснути суперниць у останньому матчі

Чемпіонат Європи. Жінки. U-16

Дивізіон В. Матч за 9-10 місця

Подгориця, Чорногорія

Україна - Естонія 50:54 (16:8, 3:17, 20:12, 8:10; 3:7)

Україна: Кіба 23 + 1 передача, Ковтун 9 + 15 підбирань, Іванюк 8 + 10 підбирань, Кучеронок 5 + 7 підбирань, Дуюнюк 3 + 5 підбирань, Ящук 2 + 4 підбирання

За характером поєдинок між збірними України та Естонії був схожим на матч за вихід до дивізіону А, адже обидві команди вели відчайдушну і безкомпромісну боротьбу. Лідер матчу змінювався після кожної чверті і на останню десятихвилинку наша команда пішла із перевагою у 10 очок. Втім естонки продемонстрували наскільки здоров вміють захищатися за 4 хвилини до кінця гри вони оформили 6 очкову перевагу.

Втім наші дівчата створили справжній подвиг, вони не дозволили скерницям закинути до сирени жодного очка (сухий відрізок сягнув 4 хвилин і 10 секунд) і перевели гру в овертайм. Втім, вадою нашої команди стало те що лідерам забракло сил на додаткову п’ятихвилинку (трійко гравців стартової п’ятірки зіграли у цьому матчі понад 40 хвилин кожна). Зрештою на останній хвилині двічі на 3-очковий виводили відносно свіжу Дар’ю Дубнюк (26 хвилин), але вони схибила обидва рази. Загалом відсоток влучань дальніх кидків у нас у команді був на рівні 11. Суперниці скористалися нашими недоліками і  вирвали перемогу.

Favbet