Всі категорії новин
Хімік здобув першу перемогу в новому сезоні

Хімік здобув першу перемогу в новому сезоні

Южненський Хімік без проблем на виїзді розібрався з харківським Політехніком.
Команда Валерія Степановського заволоділа суттєвою перевагою вже у першій чверті і надалі суперника не підпускала.

Хід гри:

Розпочався матч в Харкові з активних дій від легіонера господарів паркету – Джейсона Картера. Саме американець виграв стартове вкидання, а ще за декілька секунд відкрив рахунок у грі. Проте, Едвін з Южного швидко відновив паритет на паркеті. Декілька хвилин на паркеті точилася рівна боротьба, проте після штрафних від Павлова гості збільшили різницю в рахунку до чотирьох балів та пішли у відрив. Харків’яни намагалися триматися у грі за допомогою результативних дій від Нетесана Гокула, проте гості перегравали опонентів праткично в кожному аспекті гри.

Другу половину матчу команди розпочали досить рівно: в Хіміка запалювали Сидоров та Войналович, а в господарів паркету лідерські якості продемонстрував Ілля Чугунов.

Проте, в  другій половині періоду гості з півдня знову заволоділи перевагою та почали збільшувати різницю.

На заключну десятихвилинку матчу команда Володимира Коваля вийшла помітно зарядженою та почала відігравати бали в суперника, але як і в попередій десятихвилинці це тривало лише першу половину чверті. Надалі гравці Хіміка відігравали та продовжували збільшувати свою перевагу. Завершилася зустріч за рахунку 61:99 на користь Хіміка. 

Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат. 2-й тур
Харків. НТУ "ХПІ"
БК "Політехнік" - БК "Хімік" - 61:99 ( 13:25, 18:32, 17:22, 13:20)
Статистика гри

Favbet