Всі категорії новин
ФБУ відповіла президенту ФК "Динамо" (Київ) Ігорю Суркісу

ФБУ відповіла президенту ФК "Динамо" (Київ) Ігорю Суркісу

Федерація баскетболу України відповіла президенту ФК "Динамо" (Київ) Ігорю Суркісу на лист щодо використання назви Баскетбольний клуб "Динамо" (Київ).

ФБУ зазначає, що є самостійною та відокремленою громадською організацією і не має будь-якого управлінського чи іншого розпорядчого впливу на інші самостійні громадські організації, в тому числі і на "Баскетбольну команду "Динамо" Київ".

У відповідності до наявних у Федерації баскетболу документів підтрверджуються обставини про те, що в даний час повторно реєструвати баскетбольний клуб з власною назвою "Баскетбольна команда "Динамо" Київ зазначена громадська організація наміру не має, оскільки під такою назвою вона вже зареєстрована Печерською районною у місті Києві державною адміністрацією ще 09 квітня 1999 року.

ФБУ впевнена, що у подальшому наші спільні зусилля, об`єднання вболівальників і "фанів" будуть направлені лише на повагу вітчизняного спорту – футболу, баскетболу, тощо, на повагу спортивних історій і традицій "Динамо" (Київ). Це значно розширить коло прихильників українського футболу і баскетболу, надасть можливість вщент заповнити трибуни стадіонів під час футбольних баталій на стадіонах, а при "несприятливій" погоді і взимку – баскетбольні майданчики.

lyst_dk

lyst_fbudk1

lyst_fbudk2
Favbet