Всі категорії новин
Президент ФБУ запропонував застосовувати санкції до клубів за невиконання рекламних проявів спонсорів та партнерів

Президент ФБУ запропонував застосовувати санкції до клубів за невиконання рекламних проявів спонсорів та партнерів

   17 січня 2018 року відбулось перше в 2018-му році засідання Виконавчого комітету ФБУ. Серед інших питань, було приділено увагу неналежному виконанню деякими клубами чоловічої «Суперліги» зобов’язань, передбачених регламентом змагання та договором, укладеним з клубами, щодо рекламних проявів та популяризації найменувань та торгових знаків спонсорів та партнерів змагання.

    Головуючим Виконкому, Бродським М.Ю., було запропоновано розглянути наступну систему покарань для клубів через зазначені порушення: разове невиконання умов – штраф 5 тисяч гривень, два матчі з порушеннями – 15 тисяч гривень, три матчі – 30 тисяч гривень, чотири матчі – зняття очок, п’ять матчів з порушеннями – зняття з чемпіонату. 

Рішення щодо цього питання затвердять на наступному засіданні Виконкому ФБУ у березні.

 
 
 
Роман Бойко, директор чемпіонату України Дивізіону А «Суперліга»:
 
- Необхідність запровадження відповідальності клубів та застосування до них відповідних санкцій виникла внаслідок того, що деякі клуби – учасники Чемпіонату України серед чоловічих команд Дивізіону А «Суперліга» неналежним чином виконують зобов’язання щодо здійснення рекламних проявів та популяризації найменувань та торгових знаків спонсорів та партнерів змагання під час проведення домашніх матчів. Ми переконані в тому, що клуби, підписавши договір перед початком сезону на участь у змаганні, мають дотримуватись всіх вимог регламенту проведення змагання та виконувати зобов’язання протягом відповідного сезону. Очевидно, що невиконання клубами зазначених зобов’язань може негативно вплинути на імідж федерації в цілому".  
Favbet