Всі категорії новин
Австралія - Україна. Універсіада 2017. Коментарі.

Австралія - Україна. Універсіада 2017. Коментарі.

Валерій Плеханов – головний тренер збірної України

Готуватися до збірної Австралії було непросто, інформації було не достатньо. Ми бачили що вони багато підготовчих матчів виграли із різницею в 40 очок. В тому числі й у естонців, з якими ми також перетиналися раніше. Відтак, до цієї команди ставився з пересторогою. Наша проблема на старті полягали в тому, що ми не зовсім втягнулися у цей турнір. Кілька днів перед тим ми тренувалися виключно у крихітних залах, так званих коробках, а тут одразу опинилися на 12 000 арені. Тому на початку десь розгубилися і провалилися, та й відсоток 3-очкових у нас 3/18 говорить про те що ми ще не зовсім у своїй тарілці. Під час розминки ми побачили, що у нас є перевага у зрості, тому змінили акценти на гру під щитами і сьогоднішній матч наші центрові провели так як і мали провести. В цілому план на гру наш спрацював, тому я задоволений. Погано те що маючи перевагу у 14 очок ми занадто рано повірили у перемогу і пропустили кілька трійок, за що і поплатилися, адже цілком могли уникнути нервового закінчення.

Сьогодні весь тренерський склад буде дивитися на гру збірної Мозамбіку, а хлопці у цей час зможуть відпочити. До африканської команди ми будемо готуватися уже у звичному для нас режимі. З розбором відео. Сподіваємося це нам допоможе.

 

Клим Артамонов – гравець збірної України

Сьогодні у нас був небезпечний суперник і достатньо незручний для нас. Вони активно використовували зонний пресинг, здвоювання, але до такого перебігу ми були готові. Так що дякую естонцям, що поділилися із нами важливою інформацією. Перед стартом турніру, на диво, не хвилювався, знав, що треба буде виходити і битися, хвилювання лишилося десь у минулому, видно на користь пішов досвід у збірній України. До місцевого часу звик ще не зовсім, адже вчора о першій ночі ще не міг заснути, це при тому що на сніданок слід було вставати о 7:30. Хоча зараз ми почуваємося значно краще ніж 3-4 дні тому. Сподіваюся завтра буде легше. Чого чекати від збірної Мозамбіку гадки не маю, вони сьогодні зіграють свій перший матч теж з кимось, тоді будемо мати більше інформації.

Favbet