Всі категорії новин
Головна серія баскетбольного сезону! Чому ти не маєш це пропустити?!

Головна серія баскетбольного сезону! Чому ти не маєш це пропустити?!

Якщо ви ще вагаєтеся, що робити у весняний затяжний вікенд, - не вигайтеся! Вам точно необхідно це побачити. Це головний фінал клубного баскетболу в Україні! Фінальна серія Суперліги Парі-Матч, яка триватиме до трьох перемог, стартує у столичному Палаці Спорту 29-го квітня (19:00) та продовжиться 1-го травня (15:00). Окрім непередбачуваних розбірок двох топових українських клубів – "Будівельника" та "Хіміка", на вас чекатиме чимало цікавого.

- Головною принадою є історичний момент: побачити в дії цьогорiчного чемпіона України, який стане відомий після цієї серії.

- Глядачі, які завітають у столичний Палац Спорту на другий матч серії 1-го травня, зможуть сфотографуватися з трофеєм чемпіонату Європи!!! Кубок переможця чемпіонату Європи, боротися за який цієї осені буде і збірна України, на три дні завітав в Україну. Під час матчу його можна побачити на власні очі та сфотографуватися.

- Традиційно уболівальники зможуть стати учасниками великої кількості конкурсів та інтерактивів.

- Кидок з центру майданчика може подарувати одному з глядачів 15 тисяч гривень. До слова, джек-пот від Федерації баскетболу України та партнерів цього сезону з матчів "Будівельника" забирали уже двічі, а це: 60 та 35 тисяч гривень. Задля виграшу необхідно обов’язково придбати квиток через систему он-лайн-продажу.

  • - Підігріватиме публіку у суботу та понеділок своїм сетом відомий любитель баскетбольної культури - DJ Артем Neba.

- Готуємося до конкурсу у fecebook та Instagram. Під час матчу потрібно зробити емоційне фото та з хештегом #FBU завантажити у свій профіль. Переможець отримає м’яч від Wilson.

Р.S. Просимо заздалегідь придбати квиток он-лайн. Так ви забезпечите себе від незручностей та оберете улюблене місце. Приміром, квитків на 29 квітня у 7-й сектор залишилося лише близько 50-ти.

Favbet