Всі категорії новин
Завтра у Харкові стартує турнір 3х3 з призовим фондом у 100 тисяч!

Завтра у Харкові стартує турнір 3х3 з призовим фондом у 100 тисяч!

Завтра, 20 серпня, Харків приймає черговий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3. Турнір "EcoVan Basketball Street Fest" пройде на території стадіону "Металіст".

Турнір проходить за підтримки Федерації баскетболу України, під егідою FIBA – всі учасники турніру отримують міжнародні рейтингові очки, а переможець – путівку на Фінал Чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Ізюминкою турніру стане фантастичний призовий фонд у розмірі 100 тисяч гривень, а команда, що перемогла отримає 20 000 гривень!

Уже на сьогодні офіційно заявлено через сайті FIBA більше 30 команд. Організатори змагань переконані, що цей старт може побити рекорд України за кількістю команд і прогнозують побачити близько двохсот колективів. Таку рекордну кількість команд у Харкові готові прийняти на 15-тьох ігрових конструкціях одночасно. Деякі з ігрових майданчиків з професійним покриттям. Вони приїхали з Києва.

Сьогодні ввечері завершився монтаж більшості конструкцій та ігрових майданчиків, а завтра великий ігровий день на території стадіону "Металіст"!

Реєстрацію можна пройти тут: http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMG16IHDXAXIRUKR

Реєстрація на місці розпочнеться з 8.30.

Favbet