Всі категорії новин
Сабоніс-молодший: "Хочу зіграти на Євробаскеті-2017"

Сабоніс-молодший: "Хочу зіграти на Євробаскеті-2017"

Перспективний бігмен збірної Литви Домантас Сабоніс, який успішно проводить перший рік в НБА в складі Оклахоми, планує допомогти своїй команді на континентальній першості, де литовці потрапили в одну групу зі збірною України:

 - Виступати за збірну – це дуже важливо для мене. Я люблю представляти свою країну на найвищому рівні в всіх турнірах - Євробаскеті, чемпіонаті світу та Олімпійських іграх. Я пишаюся тим, що я з Литви і хочу робити все від мене залежне для своєї країни.

На Євробаскеті у нас підібралася складна група. Рівень баскетболу в Європі зростає з кожним роком і ми повинні грати, як можна краще в кожній грі, адже у всіх командах є сильні гравці.

Ми завжди граємо так, щоб виграти турнір і робимо все від нас залежне. Ми збираємося добряче постаратися, щоб виграти і цього разу. Нам треба перемагати в кожній грі і намагатися завоювати титул.

Чи хочу я зіграти на Євробаскеті? Так, звичайно. Мені треба ще обговорити це з керівництвом Оклахоми, але що стосується моєї позиції в цьому питанні, то я хотів би зіграти на турнірі.

Відзначимо, що крім Литви в груповому раунді Євробаскета-2017, який відбудеться в Тель-Авіві, збірна України зіграє проти Німеччини, Італії, Грузії та Ізраїлю.

 

Favbet