Всі категорії новин
Гімн України перед матчами – знак поваги до країни і її захисників

Гімн України перед матчами – знак поваги до країни і її захисників

ФБУ звертається до тренерів і гравців, які беруть участь у баскетбольних змаганнях!

Сьогодні, як ніколи у нашій країні, необхідна загальна підтримка усіх, хто став на захист України у гарячих точках. Багато клубів різними акціями підтримують армію і людей, постраждалих від збройного конфлікту на сході України.
Ми знаємо чимало баскетболістів і тренерів, які беруть участь у благодійних та волонтерських акціях і рухах, і зараз виступаємо з ініціативою на всезагальну підтримку всіх українців, які борються за незалежність України.

Ми звертаємося до кожного гравця і тренера баскетбольного співтовариства України виконувати гімн України перед початком кожного баскетбольного матчу. Ми закликаємо цим простим, але зрозумілим для кожного громадянина України, актом, висловлювати подяку, почуття гордості і єднання, почуття патріотизму і солідарності з кожним захисником України, і звичайно ж, величезну скорботу і співчуття до кожного загиблого і потерпілого при захисті України.

Нехай гімн України, виконаний баскетболістами, стане знаком поваги не тільки країні загалом, а й кожному захиснику України особисто!

Favbet