Всі категорії новин
Динамо - Франківськ: анонс першого поєдинку серії за бронзу жіночої Суперліги

Динамо - Франківськ: анонс першого поєдинку серії за бронзу жіночої Суперліги

Жіноча Суперліга. Серія за 3-те місце

Читайте: Фенербахче Ягупової вдруге переміг у півфіналі чемпіонату Туреччини

Динамо – Франківськ

Київ. СК Педуніверситету

5 квітня. Початок о 16:00

Трансляція на YouTube

Динамо та Франківськ розпочинають серію до трьох перемог за бронзу чемпіонату України сезону 2020/2021. На попередній стадії, у боротьбі за вихід до фіналу, киянки поступилися у двох поєдинках Прометею, а Франківськ – Київ-Баскету.

Протягом сезону Франківськ та Динамо провели шість очних поєдинків – 4 в рамках Суперліги, і 2 у Кубку України. Що цікаво, рахунок рівний – 3-3. Киянки три рази змогли переграти суперниць в регулярному чемпіонаті, тоді як франківчанки мають дві перемоги в кубку та одну у регулярці.

Динамо розпочинає серію вдома, адже посіло більш високу сходинку за підсумками першого етапу чемпіонату. В столичному колективі грає три легіонерки: Елайя Джунь, Бріана Грей та Ребекка Харріс. Кожна з них проявляла себе у той чи інший момент в плей-оф, і вся трійця допомогла проти Рівне на стадії чвертьфіналу.

Франківськ має Ганну Рульову, яка в останньому матчі серії проти Київ-Баскета встановила рекорд сезону за показником рейтингу ефективності - 53. Загалом, з 63 командних очок, вона набрала 41, і до того ж зробила 23 підбирання. Та є у складі Франківська і проблеми. В минулому матчі з чинним чемпіоном України не грала ще одна лідерка команди Аріна Білоцерківська. Якщо вона не встигла відновитися після травми, тоді без неї команді буде не просто.

Favbet