Всі категорії новин
У Дрогобичі зіграли турнір ветеранів

У Дрогобичі зіграли турнір ветеранів

У Дрогобицькій ДЮСШ 4-5 грудня вже втретє проходив традиційний всеукраїнській турнір з баскетболу серед ветеранів 40+ 45+.

Цього разу до Дрогобича завітали команди з Кривого Рогу, Луцька та Мукачева. В перший день змагань була проведена гра серед команд Луцька і Мукачева та Дрогобича і Кривого Рогу, в якій переконливу перемогу здобули місцеві баскетболісти.

Після гри відбувся парад-відкриття, під час якого команди учасників та глядачів привітав організатор та основний спонсор турніру, голова федерації баскетболу Дрогобиччини Володимир Ямельницький. Основною тезою виступу, де всі присутні почули багато теплих слів, було значне розширення географії учасників турніру, адже команда зі сходу України була присутня вперше.

Другий день турніру був сповна насичений баталіями, емоціями, красивими моментами гри і інколи неочікуваними результатами. Під час ігор епізодами складалось враження, що участь приймають ніякі не ветерани, а діючі спортсмени. Швидкість, технічне виконання, комбінаційна гра, неординарні рішення, як в атаці так і в захисті команд зривали оплески в глядачів, яких в ці дні було немало.

Всі команди повністю віддавалися боротьбі, але цього разу дрогобицькі хлопці були кращі і заслужено вибороли перше місце. На другому місці — Мукачево, третє місце — Луцьк та четверті — Кривий Ріг.

Збірна команда ветеранів Дрогобича виступала у такому складі: Ю.Сухий, О Войтечко, В.Ямельницький, А.Фіцяк, С.Дацюк, Н.Худик, В.Козловський, В.Шатонський, Є.Сізов, А.Будинкевич. С.Самойлік, В. Дружбляк.

Всі учасники відзначили хорошу організацію та умови проведення турніру — відмінний спортзал ДЮСШ, суддівство, культурну програму.

Favbet