Всі категорії новин
Старий Луцьк поступився вдома в контрольному поєдинку

Старий Луцьк поступився вдома в контрольному поєдинку

Старий Луцьк програв вдома Рівному в контрольному поєдинку в ході підготовки до старту чемпіонату України в Вищій лізі.

Обидва тренерських штаби перевіряли тактико-технічні навички своїх баскетболістів та їх готовність до старту чемпіонату. У заявці Старого Луцька опинилися фактично всі гравці, не вистачало лише травмованого Богдана Гловацького. Рівняни прибули до Луцька в оновленому складі, де в порівнянні з минулим сезоном, фактично, не знайшлося місця «легіонерам» з інших міст.

На старті поєдинку обидві команди обмінювалися не лише результативними діями, а й помилками  у невимушених ситуаціях, тож глядачі не побачили багато результативних дій. Тим не менш, у першій половині матчу лідерство захопили господарі, які пішли на велику перерву за переваги у рахунку 24:21.

Після поновлення поєдинку перебіг подій на майданчику не змінився. Наставники продовжували грати у широку ротацію, а баскетболісти намагалися налагоджуватися ігрові зв’язки та пробувати в грі ті комбінації, які відпрацьовували на тренуваннях.  Гості дещо вирівняли гру і змогли виграти третю десятихвилинку. Перед останньою чвертю рахунок був рівним.

Зрештою, рівною виявилася і четверта десятихвилинка, то ж команди чекав овертайм. У вирішальній п’ятихвилинці трішки вправнішими були хлопці Михайла Переверзія, які і перемогли у спарингу з рахунком 66:58.

Уже невдовзі обидві команди стартують у рамках Вищої ліги.

Favbet