Всі категорії новин
БК Хімік оголосив про підписання двох новачків

БК Хімік оголосив про підписання двох новачків

БК Хімік оголосив про підписання контрактів з двому американськими легіонерами.

Американський форвард Домінік Морріс підписав контракт з Хіміком на сезон 2021/2022.

31-літній гравець зі зростом 210 см, у Європі виступає з 2014 року. Він грав за Маккабі Раанан (Ізраїль), два сезони провів у Лапуа Кобрат (Фінляндія), Шарлевіль-Мезьєр (Франція), Хубо Лімбург Юнайтед (Бельгія), Юніон Невшатель Баскет і Фрібур Олімпік (Швейцарія).

У Бельгії Домінік Морріс брав участь у Матчі Зірок, змагався в конкурсі триочкових, в чемпіонаті зі своєю командою дійшов до півфіналу.

Найбільш успішним був виступ гравця в чемпіонаті Швейцарії сезону 2020/2021, де Морріс став переможцем національного Суперкубку і чемпіонату Швейцарії.

У минулому сезоні Домінік провів на майданчику в середньому по 25 хвилин в 31 матчі, приносив команді 10,4 очка, 4,8 підбирань та 1,5 передачі в середньому за гру.

Відзначимо, що Морріс є випускником університету Бостона.


Захисник Делано Спенсер також підписав однорічний контракт.

Спенсер почав баскетбольну кар'єру в Атланті, граючи за старшу школу, потім виступав за університетську команду Tennessee State University в NCAA, в 2018 році виставлявся на драфт, але не був обраний.

З 2018 року розпочав професійну кар'єру у Грузії, наступні два сезони провів в бразильській Уніфасіса, і в минулому сезоні блискуче відіграв за команду Спишска-Нова-Вес зі Словаччини, з якими здобув два трофеї – Кубок та чемпіонський титул.

За цей зірковий сезон Делано Спенсер провів 41 гру за команду, набирав в середньому 15,3 очка, робив 3,9 підбирань, 2,4 передач за гру.

Favbet