Всі категорії новин
Райт і Попов влаштували майстер-клас для вихованців баскетбольної Черкаських Мавп

Райт і Попов влаштували майстер-клас для вихованців баскетбольної Черкаських Мавп

"Черкаські Мавпи" продовжують серію майстер-класів. Цього разу баскетболісти основної команди Діон Райт та Сергій Попов завітали до вихованців клубу, колективу ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04. 


Протягом сезону "Черкаські Мавпи" влаштовують баскетбольні майстер-класи у різноманітних закладах - школах, коледжах, університетах. І якщо в школах та ліцеях уроки баскетболу від "Мавп" мають більш загальний та ознайомчий характер, то майстер-клас для вихованців клубу - це вже поглиблений рівень.

Сергій Попов і Діон Райт працювали із командою старшої групи вихованців клубу. Наступного року ОСДЮСШОР-Мавпи-04 проведуть свій останній сезон у ВЮБЛ. Ці хлопці вже чимало знають про баскетбол, тому гравці основи їм демонструють більш детальні тонкощі гри. Сергій працює із першими-третіми номерами, а Діон взявся за бігменів.


Діон Райт, гравець "Черкаських Мавп":
"Це абсолютно нове покоління баскетболістів і я прийшов, аби допомогти їм. Навчити чомусь новому, підказати, де і як діяти краще на майданчику. Коли я був малим, то завжди рівнявся на старших і слухав їх. Усе це хороший досвід для них. Попрацював із цими хлопцями над грою у пості, продумонстрував основні рухи. Я думаю, їм це допоможе в майбутньому".

Із гравцями 15-річними гравцями Сергій та Діон провели більше години. За цей час кожен із баскетболістів "Мавп" продемонстрував чимало важливих вправ. Попов приділив чимало уваги правильному розіграшу пік-н-ролу, причому порадив також і системи захисту від нього. За словами Сергія, цим юнакам він хотів підказати те, що йому в цьому віці не говорили тренери.



Сергій Попов, гравець "Черкаських Мавп":
"Я показував такі речі дітям, на які вони в цьому віці особливо не звертають увагу. Але в переході в більш дорослий баскетбол, вони повинні вчитися цим азам із самого початку. Те, що я не виконував, я хотів їм показати. Свої помилки намагаюсь прибрати у молодих хлопців "Черкаських Мавп", порадити де і як краще грати певні речі. Це такі дрібниці, але вони дуже важливі у майбутньому".

На завершення майстер-класу Сергій Попов і Діон Райт подарували вихованцям клубу подарунки від партнера "Мавп" - Благодійоного фонду Людмили Русаліної.

Favbet