Всі категорії новин
Південь зіграє проти Півночі у Матчі зірок Суперліги Парі-Матч

Південь зіграє проти Півночі у Матчі зірок Суперліги Парі-Матч

    27-го січня у Миколаєві відбудеться Матч зірок Суперліги. За два тижні до початку івенту ФБУ готова оголосити програму свята. Так, Матч зірок 2018 пройде у форматі зустрічі збірної Півдня проти збірної Півночі. Очікувано, що команди будуть поділені також за географічним принципом.

   До збірної Півдня увійде господар свята – МБК “Миколаїв”, а також “БІПА”, “ХІМІК” та “Запоріжжя”. Збірну Півночі укомплектують гравці з “Дніпра”, “Будівельника”, “Черкаських Мавп” та “Політехніка”.

   Розпочнеться програма Матчу зірок 27-го січня у СК “Надія” о 14:00. Першою дією спортивної вистави стане конкурсна програма. Серед неї буде конкурс майстерності, конкурс триочкових та конкурс слем-данків. Цьогоріч учасниками двох перших конкурсів, окрім чоловіків, будуть і представниці жіночої Суперліги.

   Учасників головного матчу вечора обиратимуть спільною думкою уболівальників, капітанів команд та організаторів. Так, стартову п’ятірку обиратимуть п’ятьма рівноправними голосами, це по чотири капітани від Півночі та Півдня, а також думка уболівальників. Ще п’ятьох представників збірних визначитимуть тренери, ще двох – назвуть організатори. У неділю 14-го січня буде відкрито голосування за стартові п’ятірки.

Увага: Придбати квиток на Матч зірок за цим посиланням

   Ім’я усіх учасників Матчу зірок буде названо за тиждень до події. Тренерами команд стануть наставники клубів, які на той момент (21 січня) будуть вище у турнірній таблиці.

   Відзначимо, що за не повний тиждень продажу квитків на матч Зірок продано блізько 75% перепусток на гру.

Favbet