Всі категорії новин
Пам'яті Юхима Борисовича Таслицького

Пам'яті Юхима Борисовича Таслицького

   На 69-му році життя перестало битися серце відомого українського тренера Юхима Борисовича Таслицького. Він народився у Дніпропетровську і віддав усі свої сили, знання і досвід підготовці резерву для великого спорту, досягнувши усіх вершин у дитячо-юнацькому баскетболі. 

     "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України", "Заслужений тренер України", "Відмінник народної освіти" - ось відзнаки за здобуті ним і його вихованцями звань чемпіонів СРСР і України серед молоді різних вікових груп, переможців Всесоюзних і республіканських Спартакіад школярів, Молодіжних ігор. Серед його вихованців такі відомі у баскетболі особистості, як Андрій Подковиров, Андрій Шаптала, Кирило Большаков, Сергій Калюжний, Ігор Ватажок, Володимир Коваль, Олександр Шевченко, Олег Крижановський та інші. В складі молодіжних збірних України, які він готував до відповідальних зустрічей майбутні олімпійські чемпіони – Олександр Волков та Валерій Гоборов.

Вічна пам"ять про Юхима Борисовича Таслицького залишиться в серцях тих, хто його знав, з ним змагався, виховував резерви для великого баскетболу України.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Група товаришів.

Favbet