Всі категорії новин
Київ-Баскет – Франківськ: анонс матчу Кубка України

Київ-Баскет – Франківськ: анонс матчу Кубка України

3 лютого у столиці відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України серед жіночих команд Київ-Баскет – Франківськ.

23 січня суперники зіграли перший матч в Івано-Франківську і тоді Київ-Баскет виявився сильнішим 80:72. Втім, на думку головного тренера киянок Володимира Холопова перевага у вісім очок, тим більше з таким серйозним суперником, як Франківськ, є досить хиткою.

У чемпіонаті Франківськ завдав Київ-Баскету першої поразки в історії жіночої команди, припинивши 38-миматчеву переможну серію. Тому він є сильним подразником для смугастих. Природньо, що і на кубковий матч налаштовувати їх особливо не доведеться. Нема потреби. До матчу команда підійшла у піднесеному настрої, здобувши дві перемоги поспіль наприкінці тижня у регулярному чемпіонаті. В обох випадках Київ-Баскет долав стоочковий рубіж, то ж цілком доречним є побоювання – чи вистачить йому сил на протистояння з Франківськом? Підопічні Юрія Процюка теж не відпочивали, провівши у суботу важкий домашній матч зі Львовом (поступилися 55:60) і "відновлювалися" у потязі на Київ.

У цьому матчі буде розіграно останню путівку до фіналу чотирьох Кубка України. Раніше їх оформили Чайка, Львів і київське Динамо.

Кубок України

1/4 фіналу

Матч-відповідь

3 лютого

м. Київ

Київ-Баскет – Франківськ

Перший матч 80:72

 

Favbet